Frokostmøte om elektronisk faktura

I samarbeid med Magasinet Næringsliv i Østfold gir SendRegning deg det du trenger å vite for å kunne være leverandør til statlig virksomhet også etter 1. juli 2012. For alle avtaler som inngås etter denne datoen vil nemlig statlige virksomheter kreve at deres leverandører av varer og tjenester sender faktura og kreditnota elektronisk i samsvar med standarden Elektronisk Handelsfornat (EHF). Vil du fortsatt levere til statlige virksomheter, eller har planer om å gjøre det, er det helt avgjørende å få med seg denne informasjonen.

Sted: Quality Resort Sarpsborg
Dato: Fredag 11. mai 2012
Tid: 08.30 – 11.00
Pris: Gratis!

Agenda:

  • Frokost fra hotellets rikholdige frokostbord
  • Velkommen – Salgssjef i SendRegning, Espen P. Gjester
  • Prosjektleder i DIFI (Direktoratet for forvaltning og IKT), Olav Aastad Kristiansen, vil forklare hva elektronisk fakturering er og hvorfor vi må ha det.
    EHF er formatet for sending av elektroniske fakturaer og PEPPOL er infrastrukturen for å sende og motta – begge deler er utarbeidet av DIFI. Jfr. Stortingsmelding nr. 36 (“Det gode innkjøp”) og rundskriv P-11/2011 fra FAD datert 25. oktober 2011.
  • Hva er et aksesspunkt og hvordan vil det fungere? DIFI har bestemt at EHF-fakturaer skal sendes via et nettverk av aksesspunkter. Daglig leder og gründer av SendRegning, Steinar O. Cook, forteller hvordan dette vil fungere i praksis.
  • LIVE-demonstrasjon av utsendelse og mottak av en EHF-faktura ved hjelp av et aksesspunkt.
  • Spørsmål og svar.
  • Etter slutt er foredragsholderne og nøkkelpersonell i SendRegning tilgjengelige for spørsmål.

Seminaret er gratis. Det er begrenset med plasser, så vær rask med påmelding! Meld dere på med firmanavn, navn og antall til:
Epost: seminar@naringsliv.no
Telefon: 69 35 40 90
Mobiltelefon: 913 25 979 eller 916 20 304

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *